Seguidores

viernes, octubre 16

Quartes jornades de tardor
La propera setmana s'enceten, una tardor més, les jornades del moviment ecologista saforenc. Sí, diem ecologista, però amb ànim de sumar, d'incloure't a tu també, de fer colla i aportar el teu granet per tal de millorar les coses, encara que siga un poc, les teues coses comunes a les meues i les comunes a tothom, la millora de l'hàbitat, de l'entorn (humà i natural).
Fa uns anys l'ecologisme, un moviment social pioner, era considerat per molta gent com una quadrilla de desgarbellats; ara impregna subtilment l'imaginari col·lectiu, ens atrevem a dir. Ara ja no és una cosa de quatre botjos i alguna botja; molts dels seus plantejaments radicals hi són assumits, en diferents graus, pel conjunt de la societat. Alhora, no volen fonamentalismes, encara que pinten de verd o inclús amb tots els colors de l'arc de sant Martí ;-) L'ecologisme aporta llum però sempre quedarà foscor en mig de pensaments que no aspiren a estar radicalment lliures, vinguen d'on vinguen.

Des del "Pensar globalment, actuar localment", des de la Safor, amb estima per la terra, amb carinyet i amor, afegiu-se. Si podeu, apropar-vos i participeu, que de segur que no perdreu el temps... Que trobeu bones sorpreses! ;-)
No hay comentarios: