Seguidores

miércoles, agosto 20

Un ciri pel Tíbet

S'apropa el final del Jocs Olímpics. Una xarxa social mondial www.candle4tibet.org
vol movilitzar millions de persones a tot el món amb el sencill gest d'encendre un ciri el dissabte 23 per tal de dir-nos que una vegada acabats els jocs, la causa tibetana no serà oblidada.
Aquesta causa en el seu conjunt representa una mena de paradigma de les demandes d'un món millor que n'hi han per tot arreu i que comten amb la complicitat de molta gent, potser també pel transfons d'una filosofia de vida eminentment pràctica i alhora diferent al materialisme globalitzador.

A Madrid i Barcelona, com a moltes ciutats del món amb seus diplomàtiques xinesses, n'hi haurà comboi. També a casa, o al racó al que ens trobem la nit del dissabte podrem encendre una llumeta d'esperança.

Salut, pau i bé.
Namaste
Tadiate om gate gate para gate para sangate bodi soja

4 comentarios:

Jordi Puig dijo...

Xavi també ho va intentar al plenari:

http://blocalmisera.blogspot.com/2008/05/moci-sobre-els-drets-humans-la-xina-i.html

...però no ho va aconseguir:

http://blocjovesafor.blogspot.com/2008/08/pp-i-psoe-votaren-en-contra-dinstar-la.html

José Mª Peiró dijo...

Ja m'ho imagine...i lligant idees,amb el nexe d'unió del terme "imagine" del títol en anglés d'una cançó molt coneguda,...com ho diria amb poques paraules? Que n'hi han moltes formes de lluitar (amb dignitat amb trellat,amb sentit comú, d'allò que és comú a tot el món,amb no-violència,...) totes vàlides per anar fent més humà este món , com ara,també, al cas al que em referia, el poder de l'oració i les xarxes socials "globals".
Salut, pau i bé!!!

Cívic dijo...

Xè Jose Maria,

ara quan passe el meu aniversari voldria que m'acompanyares un dia a buscar uns suros que va trobar el forestal de barx en un barranc, que diu que es molt bonic

salut
Roger

José Mª Peiró dijo...

Molt bé, però ho primer de tot la festa, bo, i els exàmens:
Què et vaja molt bé "ecosafor"