Seguidores

sábado, febrero 6

El cor de la realitat

Trobem a la web un video d'Amparo Sánchez, d'Amparanoia, cantant "Corazón de la realidad" amb músics americans que fins i tot canten, pel què m'imagine, en alguna llengua local.
Es tracta d'una promo per tal de sortejar un concert de la cantant a casa de la parella (sic) que siga seleccionada per l'enviament d'una foto (via rtve.es) i/o missatge d'un màxim de 140 caracters (via twitter), relatiu a una declaració d'amor. Premi singular per tant. A banda d'això,
la cançó em resulta molt entranyable en conjunt, per la lletra, per la interpretació d'Amparo, pels "mariachis", pel simbolisme de la ceiba , baix de la seva ombra, res de roí em pot passar.

Perquè este espai no cal abandonar-ho, ademés, fem esta breu ressenya, alçant-nos, al menys momentàniament, del letarg de la marmota, o si més no, de l'amagada rata cellarda, tot un referent de la diversitat de les nostres forestes.

Baileu, baileu, baix de la ceiba amb el cor de la realitat, trencat o sencer, llibre o encarenat, però sempre palpitant, tic, tac, tic, tac, tic, tant,...i tant!


Amparo Sánchez presenta ’Corazón de la realidad’, primer videoclip de ’Tucson-Habana’


No hay comentarios: